Happy New Year

Jag kommer tillbringa hela min nyårskväll på mitt jobb. Jag kommer jobba till kl. 23.00 sen kommer jag sova över här för att sedan börja jobba imorgon kl. 07.00. Jag kommer förmodligen att sova på 12-slaget om jag inte vaknar av alla raketer, så för mig blir detta ett väldigt konstigt nyår.

Frågan är inte om nyår ändå är väldigt överskattat? Jag vill gärna fira med glitter o glamour annars känns det bara som en vanlig utekväll när man ändå avslutar natten i stan.

Nästa år ska jag planera en bal med alla mina vänner! Det hade väl varit kul att vara riktigt uppklädda, jag tror jag ska återanvända min studentbalsklänning...

Vi ser framemot ett härligt 2009!

Tänk om man kunde få shoppa =)

Folk säger att man inte blir lycklig av materiella saker, men det tycker jag inte är riktigt sant. Jag vet själv hur det är när man har shoppat något man verkligen vill ha, jag blir definitivt lyckligare, men sen är det kanske bara för en kort stund...
Min vän Memme har under två dagar köpt 6 par jeans och jag kan garantera att hon var väldigt lycklig när hon kom hem med alla hennes påsar idag... Shopping är ett behov man har och man tillfredställer sig själv lite när man får shoppa loss! Hoppas jag kan göra detta i Oslo... Hade varit lika kul som det alltid är!

Bon Voyage

Mina kära vänner Elisabeth o Joakim har åkt iväg på sin livsresa. De kommer idag flyga till Dubai för att fira nyår och sedan åka över till Australien för att ha lite mer semester. Därefter börjar allvaret på Nya Zeeland där de ska jobba i några månader. De beräknar att vara hemma hösten -09 men de kanske kommer hem till sommaren om vi alla hjälps åt att hålla tummarna!

Önskar er en härlig resa, hoppas allt kommer vara som ni har förväntat er! Kommer sakna er massor...

                               

Team Timo...

Nej varför åkte Timo ut igår i Körslaget.
Jag som nästan blev kär i honom i fredags under första sändningen... OK jag ska vara ärlig och säga att jag inte lyssnade på kören speciellt mycket varken nån av gångerna, men hans charm och hans personliga stil... Maaj Gaad!
Det hade behövts en sån personlighet på TV, man blir ju så glad när man ser honom!
Hoppas man får se honom på TV snart igen...

          

En stark vilja...

Jag har en stark tro på att om man har en tillräckligt stark vilja för något så kommer man att lyckas! Jag tror att viljans "makt" är större än man tror... T.ex jag blir mycket bättre på mitt jobb om jag verkligen vill göra mina uppgifter korrekt och det resulterar i att jag får ett större förtroende från mina kollegor. Jag tror absolut att man blir bättre på allt man gör om man verkligen lägger ner tid och energi samt en stor portion vilja i allt man ska prestera i.

Ännu en klok tanke från en smart tjej som jag =)

Kära dagbok...

... Tänk om jag också hade kunnat vara med i körslaget... Jag vet att jag inte kan sjunga, jag är ju inte dum, men jag hade kunnat stå där längst bak på  det sista trappsteget och bara fått vara med i koregrafin! Det verkar vara en så go´sammanhållning i alla körer o det är nog väldigt kul att vara med i ett sånt program=)
Jag säger som Wells sa: " Hellre glada amatörer, än trötta proffs"
Bäst ikväll tyckte jag Borås var, men mitt hjärta tillhör lite Erik o Uddevalla, dels för att jag har bott där o dels för att Erik är så snygg =)

Undra vilken kör L hejar på? Hon kommer från Borås (Magnus), pluggade i Uddevalla (Erik) och bor nu i Falkenberg (Wells)... Hmm måste vara svårt att välja, att hon bara kan sova på nätterna?!

Ärlighet varar längst =)

Igår lärde min, något äldre vän, mig om livets lärdom...
Man ska vara ärlig mot varandra för då kommer man långt här i livet!

Mer invecklat än så behöver det inte vara =)
Over and Out

Jul, jul strålande jul...

Julen är verkligen mysig hemma hos oss. Man vet precis vad som kommer hända och allt har sin plats. Man känner liksom en väldig trygghet när man firar jul hos mor i far...
Jag har fått en väldigt massa fina julklappar, en massa jag har önskat mig, men från skillnad från de andra åren så har jag i år faktiskt tänkt väldig mycket på alla de människor som är ensamma runt om i världen. Min tanke har även gått till alla de som inte har kunnat fira den jul de hade velat p.ga. ekonomiska skäl.

Jag kan väl samanfatta dagen som att jag inte har varit lika intresserad av mina julklappar som jag brukar! Kan det ha något med de vuxenpoäng jag håller på att samla på mig?

Måste berätta om en sak som hände i eftermiddags:
Min bror hade i förmiddags köpt en cd-skiva som sin 100 kr present. När jag skulle öppna fodralet för att sätta på skivan så fanns det ingen skiva... De hade alltså glömt att lägga in skivan. 14.30, precis innan Kalle Anka åker brodern min tillbaka till affären för att hämta skivan som han faktiskt hade betalt för =)

Åh mina pojkar....

Två dagar i rad har jag försökt att få mat lagad till mig...
Igår skulle jag hem till Mattias på middag, det slutar med att vi går ut o äter för han hade inte lagat någon mat!
Idag skulle min kära bror ha lagat mat till mig tills jag kom hem, det slutade med att vi hämtade hem mat!
Åh mina snälla pojkar: ni behöver inte vara oroliga för att laga mat åt mig, jag är inte så kräsen av mig, jag är bara en enkel tjej från landet =)

Varför kan det inte bara komma en söt liten kille bara laga mat till mig =)

När det är äkta

Man ska vara väldigt lyckligt lottad att man är omringad av äkta vänskap!
Då man känner att man verkligen är riktiga vänner. Man kan berätta allt för dem för man vet att personen inte dömmer en, eller att det spelar ingen roll att man inte har setts på jätte länge, när man väl ses igen så är allt som vanligt...

Love ya!

Nu är det OK=)



Nu tyckte jag att det passade bra att ställa fram julsakerna. Brossan kommer hem inatt så då är det ju kul att allt är iordning inför julen...

Visst blev det bra!

Bittra jävlar...

Usch vad jag har tröttnat på bittra människor...

Nu menar jag inte folk som kanske är ledsna eller har en dålig dag, utan såna jävlar som gnäller hela tiden och bara ser det negativa i livet... En sån person som inte blir glad för någon annan, trots att det kan vara ens bästa vän, utan bara tänker på sig själv o sitt välmående. Det är så jobbigt att vara i närheten av en person som gnäller hela tiden, det känns som att man drars in i en ond cirkel...
Undra hur mycket såna människor älskar sig själva och framförallt hur kan andra människor älska en sådan människa? Jag trodde att man verkligen skulle älska sig själv innan man kan älska någon annan, men så funkar det kanske inte alltid? Frågan är bara hur bra har man det då?

Finns det
några svar till detta?


HELT GALET!

Galet nr. 1:
L fick jobbet!!! Hon ska börja jobba på mitt jobb i början på januari och gissa vem som ska ha henne på upplärning =) Det kan bli riktigt kul faktsikt... Hon kommer inte komma undan lätt, jag kommer nog vara hårdare mot henne än någon annan, men det har och göra med att jag verkligen vill att hon ska bli duktig!

Galet nr. 2:
After worken med jobbet igår kväll...
Vi hade verkligen jätte skoj ihop. Det är kul att träffas alla tillsammans och klä upp sig o bara ha roligt.. Vi hade många härliga diskussioner och skratt =) Sen måste jag säga att det verkligen var galet på vega igår, det är kul att gå ut när det är sånt tryck och när man märker att alla uppskattar  DJ:n.. Fortsätt med det Gastons!


Så här kul hade jag det när vi sjöng Singstar...


Åh det blev ännu bättre på Gastons...


Våga öppna ögonen

Både jag och många i min omgivning pratar ibland om att man vill göra något nytt gällande arbetslivet, man känner liksom att man sitter fast och att man inte utvecklas på det jobb man har.... Man vill ha något som är nytt o spännande! 

De senaste månaderna har jag börjat jobba med lite annorlunda saker än vad jag har gjort innan och jag måste säga att jag har upptäckt en helt ny värld på jobbet. Inte visste jag att det fanns så mycket för mig att lära. Förr gick jag runt i tron om att "jag kan ju redan allt", gör samma sak hela dagarna... Men jag måste säga att efter det att jag "öppnade ögonen" och verkligen ville lära mig, då har jag även fått en massa nya utmaningar och ansvarsområden. För mig är det verkligen kul att gå till jobbet för jag får en massa ny kunskap inom branschen varje dag!

Jag tror att man ibland lite för fort byter jobb för man tycker att man "står still".. Men våga utvecklas där du redan är och se dig omkring för då kommer du upptäcka en massa nytt som du faktiskt inte visste fanns..

Självklart tycker jag inte att folk ska må dåligt på sina jobb, men man måste känna efter om det är en dålig period man är inne i eller, om man verkligen tycker att det är jobbigt att gå till jobbet, det är faktiskt en stor skillnad, tro mig!
Tror att det kan vara några kloka tankar nu när vi går in i sämre tider...

Money, money, money

Must be funny... Or is it?
Pengar är ett stort samtalsämne i alla liv... Det sägs att pengar inte gör en lyckligare, men frågan är om det inte gör det ändå?
Jag säger inte att man ska ha en massa miljarder på banken, men om jag hade sluppit att tänka varje månad på hur jag ska förvalta mina pengar på bästa sätt, då hade jag varit lyckligare. Jag lägger ner mycket tid varje månad på att kolla igenom alla utgifter, se till att spara lite men också vilja ha pengar kvar till nöje. Att leva ensam gör att man inte kan spara in på vissa saker som man kan göra när man är sambo... Sen har man kanske andra utgifter när man är två, men att ändå kunna dela räkningarna med en annan person, samt att ha tryggheten av att veta att man har en till person som kan backa upp om det skulle vara knapert en månad. Det hade jag tyckt varit en härlig lättnad... (Inte för att jag har planerat att gå och bli sambo bara för att dela hyran =))

Jag tycker själv att jag är duktig med min ekonomi, framförallt eftersom jag får ut en jäkla skitlön, men jag skulle absolut vilja ha lite mer över varje månad för att kunna slippa räkna pengar hela tiden... Jag är ju ändå en ung tjej som gärna vill shoppa och göra en massa roligt en hel del =)

Jag tror att pengar alltid kommer styra folks liv, oavsett om det är negativt eller positivt för en individ...

Jag vill veta nu...

Undra hur det kommer gå för L imon.. Det hade varit så kul för henne om hon hade fått jobbet, det hade verkligen varit perfekt för henne! Jag har varit så nervös för hennes skull idag, det är nästan så att jag vill gå o lägga mig nu så att det blir fredag fortare... Men den som väntar på nåt gott... ja eller förhoppningsvis blir det positivt =) Ja återkommer imon innan After Worken med jobbet.

Ett litet tillägg gällande min "besatthet" av julklappar/presenter: vi hade julklappsutdelning med chefen idag och han sa att han skulle börja ge till den person som var mest lyrisk över julklappar... o gissa vem han började med av alla som var med =) T.o.m han har fattat det, han kanske är en aktiv läsare;) 


Åh där fick jag dålig samvete=(

Min bror skrev en kommentar gällande mitt "behov" av presenter/ julklappar. Visst är detta inte allt för mig, men jag tycker väldigt mycket om att få presenter... Sån är jag =) O det vet du min kära bror, kommer du inte ihåg så mycket jag grät en jul över mina Nalle Puh saker...

Självklart tycker jag att det ska bli kul att brossan kommer ner över jul o nyår, annars hade jag ju inte frivilligt gått upp kl. 04.00 på morgonen för att hämta honom =)

JAG ÄR EN POSITIV MÄNNISKA (ibland)

Mitt välmående går väldigt upp o ner!!!
Vissa dagar är livet toppen och jag ser positivt på mitt liv, medan andra dagar är jag väldigt osäker på vad jag ska göra för något i livet och jag vill verkligen förändra min vardag. Att hitta en mer positiv inställning jobbar jag på varje dag, men jag har kommit på att detta kan jag tyvärr inte göra ensam. (Även om jag tycker att jag är en väldigt självständig tjej) Jag måste vara omringad av positiva människor som ser livet som en stor utmaning och blir positivt överraskad varje gång det stöter upp ett hinder för dem. Jag behöver individer som jag ser upp till!
Nackdelen för min egen del är att det ibland finns för mycket negativa människor i min närhet... Dessa personer har alltid alldeles för mycket att göra, har en negativ inställning till nya saker och är egentligen väldigt bittra. Det sägs ju att man blir som man umgås, och sån vill jag verkligen inte bli! På senare tid har jag börjat känna av personer mer o mer, och det är verkligen lätt att se det negativa före det positiva, men om man varje dag tänker på sin inställning då tror jag alla kan börja känna sig mer som en positiv människa! Tänk vad härligt om man istället för att kritisera någon annan eller prata skit om någons personlighet börja ge komplimanger till varandra. Vad många goda människor det skulle finnas runt oss då!

Jag förstår ju att man kan ha en dålig dag, det har ju alla, men när man ser ett mönster det är då man ska börja granska sig själv och fråga om det är en sån här person man vill vara?! Man har ju bara ett liv, eller?

När är det egentligen ok...

... Att ställa fram julpyntet?
För mig menas julen med traditioner. Det vi gör vi vår familj tycker jag är det korrekta, men ju äldre man blir desto fler olika variationer på traditioner hör man.
I min familj tvättar man alltid fönstrerna innan man sätter fram adventsljusstakarna. Dessa ställs fram dagen innan och tänds inte förrän första advent. Julsakerna ställer vi inte fram förrän någon dag innan julafton och granen tänds absolut inte förrens på julaftonsmorgon!

I år är det den första lägenheten (förutom när jga pluggade) som jag ska pynta alldeles själv. Jag vill att det ska vara jätte mysigt och jag vill verkligen börja pynta redan nu. Jag har ställt fram alla tomtarna så jag kan börja kolla ut var de ska stå nu:)

Imon ska jag köpa gran med mamma och handla all julmat, sen kan jag kanske ställa i ordning mina tomtar om jag inte gör det redan ikväll:)

Vad olika vi är!

Nu i juletider tänker man mycket på julklappar, vad ska man köpa? Kommer man hitta den perfekta julklappen?
När jag tänkte på detta med julklappar så tänkte jag på hur olika människor kan vara gällande julklappar/presenter.

1.Vissa personer tycker inte om att få presenter, de vet helt enkelt inte hur de ska bete sig.
2. Vissa personer älskar att köpa presenter till andra, de är som lyckligast när någon annan blir glad för en present.
3. Vissa personer älskar att få presenter (som jag) de vill gärna ha så mycket som möjligt..

Jag har kommit på att jag måste hitta en man som är som alternativ nr. 2, för jag är väldigt mycket nr. 3 :-)
Det handlar ju om att ge o ta:  han ger o jag tar.... PERFEKT!

(O folk undrar varför jag är singel...)

Det var kö in i...

... KYRKAN! Vi bestämde oss för att åka till kyrkan o lyssna på Luciatåget... Sena som vi var möttes vi av en kö in i kyrkan, jag hade ingen aning om att det var så mycket folk som gick till kyrkan?!
Jag förstår nu varför. Det var en jätte mysig stämning och de sjöng verkligen jätte fint...


... På tal om sång. Idolfinalen har precis avslutas och jag kan bara säga grattis Kevin! Det var tre riktigt bra framträdande, har inte kollat på det speciellt mycket i år, har inte tyckt det har varit någon som har stuckit ut speciellt mycket detta år... O det har inte heller varit med någon snygging:) = Idol- Ola! Jag håller fortfarande hoppet uppe om att det kommer bli han o jag en dag=)


Försvann lika fort som det kom

I morse vaknade jag av att det var helt vitt ute! Det var väldigt mysigt att få se lite snö nu i december månad, men tyvärr när jag gick från jobbet i eftermiddags var all snö borta:( varför kan det inte vara som när man var liten.. Då var det alltid en massa snö i december månad, allt var mycket ljusare då! Nu dem senaste åren har det knappt varit nån snö alls, jag tycker inte alls man får samma julkänsla längre..

Kanske ska gå och lyssna på luciatåg ikväll, då kanske man får lite mer julkänsla?!

                                                                               

tissel tassel...

Underbara kära skvaller... Att man kan vara så nyfiken!
Så fort det dyker upp något skvaller så får man helt plötsligt jättestora öron och man kan släppa allt man håller på med för man måste ju få veta... Att man är så intresserad av andras liv!

Nu blir det andra bullar!

Idag fick jag träffa min nya chef som börjar hos oss efter årskiftet. Det verkar vara en väldigt driven man som kommer ställa rätt höga krav på oss alla... Han verkade vara jättebra och har väldigt mycket erfarenhet av branschen. Jag tror jag kan lära mig mycket utav honom och han verkar ha de kontakter som jag kan behöva:) Han ska man nog ställa sig i god kant med om man vill lyckas här i närområdet i min bransch... Nu är det bara att visa framfötterna och suga in all kunskap jag kan få tag i!

Wish me good luck!

Blogg världen är en egen lite bubbla

Det var inte så länge sen jag började läsa andras bloggar. Det var faktiskt några av mina jobbarkompisar som berättade om olika bloggar för mig...
Jag började mer o mer läsa på flera bloggar och började själv tänka på om jag skulle började skriva. Jag tänkte faktiskt igenom det rätt länge innan jag började skriva.
Vad ska jag skriva om? Hur personlig ska jag bli? Varför vill jag skriva?
Jag har aldrig haft svårt för att prata, tycker att jag är rätt social av mig, däremot prata om personliga saker har jag nog svårt för, alltså hur jag egentligen tänker och tycker...
På senare tid har det varit mycket olika tankar som har gått runt i huvudet på mig och jag tänkte att jag skulle få ut mycket av det genom att blogga...
Jag skriver alltså för att jag ska må bättre, för mig spelar det ingen roll om nån läser detta eller inte, så länge jag vet att jag får ut mycket av det och kan känna mig stolt över mina inlägg... Då är det absolut värt det!

En underbar morgon!

När jag kom till jobbet idag såg jag på mitt skrivbord en julservett där det låg clementiner, julgodis, pepparkakor och ett värmeljus. Det var en av mina kollegor som hade ordnat detta! Man blir så glad att det var nån som gjorde något spontant och gulligt för mig:) Att göra något för nån annan helt spontant tycker jag är väldigt fint, det är då jag blir som gladast. Det räcker med något litet som gör att resten av dagen blir kanon...

Detta följde mig hela dagen, man var på strålande humör och mötte alla uppgifter som en utmaning och inte som en belastning. Tänk vad lite det räcker för att vända sin dag, antingen till något positivt eller negativt...

Tack mamma för kommentaren...

Nyårslöfte

På lunchen idag började jag diskutera att det är så tråkigt på vintern för man har sina vanliga "svenssonliv" då.
Jag går till jobbet- går hem och äter- går och tränar- kollar på tv- sover... Så ser det ut måndag - torsdag. Mina helger är alltid fullspäckade så det hade varit kul och hitta på lite roliga saker även på vardagen istället för att se hela helgen passera innan den ens börjat...
Det är så svenskt och tråkigt med en sådan här vardag tycker jag. Mina jobbarkompisar menade på att det är såhär det är, men jag ska verkligen försöka ändra min vardag!
Under sommaren hittar man på en massa skoj och tiden bara flyger iväg men så fort det börjar bli mörkt kryper alla in i sina kojor igen. Tiden går ju så extremt långsamt, det är ju nu tiden bara ska ticka iväg!

Som nyårslöfte ska jag försöka göra min vardag lite roligare! Detta kan jag ju alltid göra:

Fika med nära o kära
Träna roliga pass på gymmet
Laga mat eller gå ut o äta
Spela badminton
Gå ut o gå med Charlie eller nån annan rolig
Klättra
Spela bowling eller biljard
Baka
Spela roliga spel eller kort

Då är det dags att börja ändra den vanliga tråkiga tisdagen.... Kanske nästa vecka för då är det inte Desperate Housewifes längre:)


Var ska den sitta?

Jag har sedan tonåren velat ha en tauering, det har väl egentligen alla, men jag kom aldrig på vad jag skulle göra för något... För ca 2 år kom jag på vad jag ville skriva: Merethe. Det heter jag i 1:a namn och min mamma heter det i 2:a namn, så det känns väldigt självklart att tatuera in det på min kropp, frågan är bara var? Jag vill verkligen göra det på min födelsedag, men det kommer jag aldrig få nån tid till..
I början ville jag ha den på foten, men jag har hört att det ska göra förbannat ont och att det slits väldigt mycket att ha den på foten... Sen jag kom på detta har jag ingen aning om var jag ska tatuera mig nånstans.. Jag vill inte att det ska vara för synligt, men det ska ändå synas när jag går på stranden!

Var nånstans?


Mitt jobb

Jag är inne i en period då jag funderar mycket på vad jag ska göra med mitt liv.
Varje dag, timme, minut tänker jag på om jag ska söka ett nytt jobb för nya utmaningar, men jag måste säga att idag har jag verkligen varit med om utmaningar på jobbet. Jag har suttit med stora affärer som jag för nån månad sen aldrig skulle drömma om att få göra... Jag tror att mina tankar om en annan vardag kommer finnas där varje dag, men från skillnad till alla andra dagar så har jag idag förstått att mitt jobb är rätt häftigt ändå... Så om jag vill resa jorden runt, det kan jag ju göra när jag är pensionär...

Nu när jag har kommit på detta ska jag bara försöka liva upp vardagen lite, för den är verkligen inte spännande...
På tal om det, nu ska jag gå o träna:)

Dumma dumma lågkonjuktur

Alla pratar om denna lågkonjuktur, folk varslars hit o dit men jag har aldrig fattat så mycket av det! Tydligen har världen väldigt dålig ekonomi, men något måste ju göras det drabbar ju så otroligt mycket männsikor.. Blir det ingen ändring kommer jag flytta till Madagaskar o sjunga I like to move it, move it..

På den kedja jag jobbar är det 130 personer som har fått gå, inte just där jag jobbar, så jag har inte drabbats av det personligen, men precis fick jag en massa tårar i ögonen pratade med den bästa L och hon har precis blivit av med sitt jobb... Sist in- Först ut!
Hur kan hon bli av med sitt jobb? Hon är ju bäst, så mycket hon har gjort för dem! Jävla skit _ _ _ _ _!
Hon kommer lösa det, för med dem egenskaper den tjej bär på så finns det inget som stoppar henne.
Jag ser så mycket upp till henne, tyvärr ses vi inte så mycket som jag hade velat men den tid vi får ihop är guld värd för mig.

Lycka till i framtiden L, hoppas jag får dela den med dig under en lång tid framöver!


Dagens...

Väder: Relativt soligt i förmiddags, nu svart...
Humör: Bra i förmiddags, nu värre...
Planer: Gjort allt jag skulle gjort
Gjort: Varit ute o gått och bakat med Ridwana
Ser på: Miami Ink
Lyssnar på: Miami Ink
Läser: vad jag håller på och skriver
Äter: mitt julbak:)
Dricker: mjölk, skulle ha 5 dl till lussbullarna, köpte 5 l, varför då?
Bästa: Min promenad med R, väldigt givande samtal
Sämsta: Att det är jobb imon, och att jag fortfarande mår som jag gör...

Mitt namn


*** En orolig själ ***

Sedan i slutet av sensommaren har jag känt mig väldigt förvirrad. Det känns som att jag söker svar om allt just nu...
- Hur ska det gå med mitt jobb, ska jag söka nytt jobb?
- Ska jag stanna kvar i Halmstad?, Vad håller kvar mig? Det finns en hel värld där ute och uppleva
- Hur länge kommer jag leva ensam, det vill säga utan en kärlekspartner?
- Varför ser jag inte Stoffe mer än vad jag gör?

Det finns så mycket frågor och jag vet att det är mycket man inte kommer få reda på, men jag är en sån människa som vill veta hur det kommer att gå, kunna känna en trygghet som jag inte gör nu.. Det är väldigt ofta jag känner mig ensam. Jag tycker verkligen inte om att äta själv på kvällarna, det är den tidpunkten jag känner mig som mest ensam, kan faktiskt känna mig som en loser. Jag har underbara föräldrar och en härlig hund som jag tyvärr ser för lite och visst har jag fantastiska vänner, men det har väl alla? Trots mycket kärlek runt om mig så känns det som att det är något som fattas... En stor del i detta är att jag inte ser min stora förebild (min bror) alls så ofta som jag önskar och sen känner jag att jag vill hitta en partner som jag kan känna mig fullständigt trygg med. Jag kanske behöver nån som rycker tag i mig eller ger mig nya idéer om vad jag ska göra med mitt liv, jag är ju bara 22 år gammal, jag har ju hela livet framför mig...


Jul på Liseberg

Fram tills igår har jag inte alls haft nån julkänsla i år, men efter en tur runt på Liseberg igår med söta Emma så fick jag verkligen den julkänsla man ska ha... Det hade inte skadat med lite snö, annars är julen på topp!
Det var längesen jag såg Emma så det var extra "musigt" att gå runt och prata med skit med henne...
De senaste åren har jag köpt marsipan med päronkonjak smak, detta köpte jag även igår.. Den ska jag smaska på alldeles själv på i julhelgen..


Det blev parkeringsböter...

.... till Jocke för att han ställde sig på fel plats:)

Dem är så härliga:)

Mina vänner har två parkeringsplatser: nr. 1111 och 1112. Igår när jag och Emma skulle parkera bilen så såg vi Jockes bil på plats 1113.
- Vi måste ringa Jocke: Älskling, vad har vi för parkeringsplatser?
- Nr. 1111 o 1112..
- Varför har du då ställt dig på plats 1113?

Det var så jäkla kul... Men en sak är ännu roligare... Jag vet en sak som ingen annan vet... Förutom dem:)

                                                                                   Världens bästa par..


Ny på gammalt jobb

Jag är en sån typ av person som alltid vill ha mer. Oavsett om det är kläder, choklad eller jobb.
För nån månad sen började jag på en ny avdelning på jobbet och jag har verkligen fått lära mig massor, massa med ny info varje dag har gått igenom huvudet. Jag vill alltid ha mycket att göra och ha mycket ansvar, men idag på jobbet insåg jag att jag har fått så mycket ny lärodom den senaste tiden att jag inte vet hur allt ska få plats.
Jag börjar nästan bli rädd att allt inte ska få plats, jag får väl skriva upp allt på mina post-It lappar:)

Teknik gör mig galen....

Innan jobbet i morse sprang jag inom 3 för att köpa mobilt  bredband, tänkte att det kan vara smidigt med min laptop, men nu verkar det som att det är något program som fattas på min dator för att kunna installera bredbandet....
Hur ska jag kunna lösa det då?
Jag tror jag får ringa en vän:)

RSS 2.0