1:a advent

Mys, mys med familjen...
Var inne på julskyltningen med mamma en sväng innan vi hämtade Stoffe på stationen.
Har precis ätit mat med hela familjen samlad och tänt första ljuset. Snart ska Stoffe hem till mig för första gången:) Vi ska kolla på filmen som vi filmade när jag var i Italien första gången, undra om han vågar kolla klart på hela filmen:)
Frukost ute imon, sen är det dags för jobbet igen...

Underbara Thailand!

Förra året vid denna tiden var jag o N i Thailand. Det var bland den bästa resan jag har gjort och jag längtar varje dag tills jag får åka dit igen. När Thailand började bli ett populärt resmål för några år sedan förstod inte jag vad alla såg i detta. För mig kunde man åka nån annanstans för att hitta sol o bad och framförallt inte åka tillbaka så många gånger som vissa gör...
Nu förstår jag precis vad folk ser i detta land... Värmen, folket, maten allt tillsammans gör det helt underbart. Jag vet inte när jag åker tillbaka men jag vet att jag kommer åka tillbaka och jag vet precis till vilken ö jag ska åka till:)

                                                                            Försökte mig på snorkling utanför Phi Phi...


Ego...

Jag har kommit på att jag är väldigt ego!
Så fort jag börjar bli bekväm med en människa så pratar jag så väldigt mycket om mig själv...
Vad jag gjorde igår, vad jag ska göra idag, imorgon, om 10 år....
Att folk inte tröttnar, jag blir själv trött på mitt prat att det ibland sprutar genom öronen på mig! Jag kommer på mig själv att jag ibland knappt lyssnar på vad folk säger för att jag tänker på vad jag själv ska säga.... Är man ego då eller?
Inte undra att man lever själv och pratar med radion:)

Boys, Boys, Boys

Ett härligt citat från Memme:
" Such a waste for a pretty boy to have a ugly girlfriend"

Så sant som det var sagt:)

Vilket mess:)

Att man kan bli så glad för ett meddelande. Min bror skrev:
"Jag kommer hem en tur på söndag"...
Vi har inte setts sen september då jag var i Italien, men nu kommer han hem en sväng efter han varit i Köpenhamn. Jag trodde inte vi skulle ses förrän till jul, men det gör absolut inget att han kommer innan dess:)
Åh det ska bli så skoj, även om det inte är länge så det alltid kul och se honom.
Även två andra kära vänner kommer och besöker mig från Falkenberg o Trollhättan, vad det är mysigt med att umgås med sina nära o kära... Det kommer bli en fortsatt bra vecka!

PANIK

Vad gör man när ens bästa vän ringer mitt i natten i panik?!
Det hände mig igår kväll/natt. Innan man får ett grepp om vad som har hänt så hinner det gå tusen tankar på en halvminut... Man var så trött när man gick och la sig, ändå blir man klarvaken på en sekund!

Dancing queen

Så många år, så mycket tid, så mycket hopp och snart är det borta!
För några år sedan trodde jag aldrig att dansen skulle försvinna från mitt liv, men sakta men säkert inser jag att jag är inte 16 år gammal längre, som hängde på alla danstävlingar och hade massvis med danskompisar...
Det har varit mitt intresse i så många år, men allt har sin tid och jag inser att jag har börjat priotera andra saker nu. Visst kommer jag åka på danstävlingar, men det är mer för att se väldigt bra dans, inte för att heja på alla i klubben eller för att umgås med folk i klubben. Min hemma klubb har verkligen förändrats på senare år, jag kan inte känna igen mig i den klubb som en gång var allt för mig. Visst förändras saker, men jag har svårt att inse det...
I´m not longer the dancing queen...


Positiva tankar...

Vad konstigt det kan vara att en dag vaknar man och är på strålande humör och tycker det kommer bli fantastiskt roligt att gå till jobbet, och en annan dag vill man knappt gå ur sängen, tycker det är skit att gå upp och framförallt gå till jobbet. Ena dagen älskar man sitt jobb och nästa dag är det bara så tråkigt. Jag tycker att så länge de positiva dagarna överväger de negativa dagarna... Man kan inte vara på topp varje dag, men jag måste lära mig att vända lättare på dagarna, bara för att man vaknar upp en kall november månad med dåligt humör så kan man hur lätt som helst vända det till något positivt! Tänk min söta lille Charlie eller mina föräldrar när de båda pratar med mig i högtalartelefon och tycker att det är jätte roligt eller snart snart snart kommer Stoffe hem och han ska bo hos mig över julhelgen, det kommer bli kanon:) Det finns så mycket positivt runt om mig hela tiden, men jag tappar bort det i vardagen, jag hinner aldrig reflektera över hur bra jag har det egentligen... Jag kommer nog inte bli bättre på det över en dag, men bättre kommer det att bli, det ska jag lova mig själv!

Klackarna i taket!

Inget folk, inga snygga killar men herregud vad det är roligt att dansa!
Jag och mína favvovänner var ute igår, stämningen var på topp men efter ett tag insåg vi att det var väldigt lite folk ute... Vi dansade på som aldrig förr, framförallt Memme, det var ett tag sen hon var ute så hon shakade loss...
Helgen innan löning har folk verkligen inte pengar... Lite tråkigt för mig som får lön den 15:e, men då kanske folk tror att jag är rik när jag är ute så sent i månaden:)


Åh då var det dags!

Det kommer bli hur kul som helst, både för er och för mig:) Jag har länge tänkt att blogga är något för mig och det kommer bli spännande att se om jag kommer få ut lika mycket ut av det som jag hoppas och tror!
Jag kanske ska berätta lite om mig själv: Caroline heter jag, mitt första namn är Merethe därav bloggnamnet:) Bor i Halmstad i min fantastiska mysiga lägenhet... Mina föräldrar och min söta lille dvärgschnauzer Charlie bor också här i Halmstad men min storebror jobbar i Italien, så han ser jag tyvärr inte så många gånger per år.. Jag jobbar inom turismbranschen och trivs väldigt bra med det, vet om att jag alltid på något sätt kommer stanna ínom denna bransch för alltid..
Frågor?  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0